Coca & Bogdan

Realizarea acestui film a presupus cca 2 saptamani jumatate pentru cele 7 minute cinematice. Au fost alese cele mai reusite momente din peste 6000 de cadre de la 3 camere, inclusiv macara si drona 4K. Toate acestea au insumat cca 22 de ore de material filmat, in total peste 400 GB de date cu tot cu sunet, din care aproape jumatate de giga este doar fisierul proiect!
Iata cum am reusit sa dam o noua dimensiume regulii “Less is more”, pentru ca desi a fost EXTREM de greu sa alegem, tot acest efort a concentrat la maxim esenta relatiei dintre Coca si Bogdan.
De-a lungul montajului zile intregi nu am simtit cum trece timpul, pentru ca mirii nostri au fost un izvor inepuizabil de cadre expresive si faze super comice, astfel incat ne-a placut fiecare secunda! Am savurat fiecare moment in care a trebui sa punem pauza ca sa terminam de ras si am admirat secunde impecabile de emotie. De fiecare data le-am multumit in gand pentru ocazia si increderea oferita.
Avem onoarea sa va prezentam cea mai muncita realizare a ultimilor 15 ani de activitate, unde meritul suprem este in majoritate al lor!

 
 

Portfolio